ProAgrian osastolla Sarka-messuilla paljon uutuuksia ja ideoita

01.02.2018

Sarka-messuilla 2.-3.2.2018 Seinäjoen Areenassa olemme mukana yhteisosastolla Faban ja Mtech Oy:n kanssa. Osastomme sijaitsee A-hallissa paikalla 4E.

Osastomme aiheita ovat lean-johtaminen ja uusi Lean maatiloilla -kirja, jonka julkaisemme messuilla huomenna perjantaina. Leaniä esittelemme osastolla käytännön kautta, miten esimerkiksi viikkopalaverit tuottavat hyötyä ja tehokkuutta.

Yhteisinä aiheina Faban ja Mtechin kanssa nostamme esille suositun KPI-Avaimen ja BISNES+:n. KPI-Avainta käyttää jo yli 60 % valiolaisista tiloista. BISNES+ on sähköinen työpöytä, jonka tuomme markkinoille kevään aikana. Se kokoaa kaiken olennaisen sähköisesti yhteen näkymään ja on helppokäyttöinen päivittäisen johtamisen tuki. 

Kasvintuotannon aiheenamme ovat kannattavuus ja peltojen kunnostus. Ruokinta-asioissa keskitymme ProAgria Etelä-Pohjanmaan ansiokkaan Maidosta maitoon eli MaMa-hankkeen tulosten esittelyyn piilevän ketoosin tunnistamiseksi.

Rakentaminen ja investoinnit ovat myös esittelyssä ja tuovat käytännön esimerkkejä onnistuneista ratkaisuista ja investoinneista.

Lisäksi voit tutustua osastollamme Neuvo 2020 -palveluihimme ja miettiä yhdessä asiantuntijoidemme kanssa, miten hyödyntää käytettävissäsi oleva 7 000 euroa.

 

Jaa

Artikkelit

 • Lean maataloudessa -kirja

  Lean maataloudessa on käsikirja maatalousyrittäjille, jotka haluavat tehostaa tuotantoa ja vähentää hukkaa.

 • KPI-Avain

  Seuraa maitotilasi tuloksia ja tavoitteita havainnollisella KPI-Avaimen mittaristolla.

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

 • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
  Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
 • Tilaa palvelu
  Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.