ProAgrian tarjonta laajenee Neuvo 2020 -palveluissa - maatiloilla käytettävissä nyt 7 000 euroa

05.09.2017

Neuvo 2020 -palvelujen laajentuminen nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen osiolla, ja tilakohtaisen rahamäärän nousu 7 000 euroon ovat merkittäviä uudistuksia Neuvo 2020 -palveluissa. ProAgria tarjoaa uuteen osioon laajasti erilaisia kilpailukyvyn parantamiseen liittyviä uusia ratkaisuja ja näkökulmia. – Nyt jos koskaan maatiloilla on hyvä hetki miettiä, mihin tulevaisuudessa tähtää ja katsoa erilaisia kehittämisvaihtoehtoja yhdessä asiantuntijoiden kanssa, sanoo johtava asiantuntija Ari Enroth ProAgria Keskusten Liitosta, - Lähdemme liikkeelle rakentamaan ratkaisuja tilakohtaisesti juuri niistä lähtökohdista, jotka tilalla ovat. 

Mietitkö investointia, miten investointisi toteutus sujuu, onko sukupolvenvaihdos ajankohtainen, kannattaako yhtiöittää, miten voit parantaa tulosta ja kannattavuutta. – Näillä kysymyksillä lähestymme asiakkaidemme tarpeita Neuvo 2020 -palveluissa. Lisäksi joillakin tiloilla on ajankohtaista arvioida tuotantosuunnan muutosta tai monialaistamisen mahdollisuuksia, sanoo Enroth.

Liikkeelle selvityksistä

ProAgrian tarjonta uuteen Neuvo 2020 osioon on laaja. – Tarjoamme asiakkaan tarpeiden mukaan kartoituksia, alku- ja tarveselvityksiä, erikokoisia suunnitelmia, keskusteluja joko kasvotusten tai nettipalavereina ja seurantaa. Kannattavaa on lähteä liikkeelle selvityksestä ja edetä sitten tarkempaan suunnitelmaan ja laskelmiin, sanoo Enroth.

- Tarjoamme kilpailukyky Neuvossa myös aivan uusia asioita esimerkkinä tilan johtamisen uudistaminen Lean-johtamiseen ja KPI-mittariston käyttöönotto maitotiloilla. Lisäksi arvioimme erilaisten toimenpiteiden kannattavuutta ja teemme niiden vertailuja, toteaa Enroth.

Vahvaa osaamista eri sektoreilta

ProAgrian tarjonnan monipuolisuuden takaa eri alojen asiantuntijat, jotka ovat saaneet Neuvo-oikeudet. – Pystymme yhdistämään talouden, tuotantotalouden ja yritysasiantuntijoidemme osaamisen asiakkaan ympärille ja tuottamaan kokonaispalvelun tiiminä. Tämän saa vain meiltä, sanoo Enroth.

Uuden osion lisäksi Neuvo 2020:ssa on mahdollista hyödyntää aikaisemmat Neuvo 2020 osiot: kasvinsuojelu, luomu, energia, ympäristö ja eläinten hyvinvointi. Kaikissa osioissa on arjessa tarvittavia hyödyllisiä palveluja.  

Lisää palveluista

www.proagria.fi/neuvo2020 

ProAgrian Neuvo 2020 nykyaikaistaminen ja kilpailukyky asiantuntijat: www.proagria.fi/neuvo2020kilpailukyky

ProAgrian Neuvo 2020 asiantuntijat: www.proagria.fi/neuvo2020asiantuntijat

 

Lisätietoja

Nykyaikaistaminen ja kilpailukykyosio:

Johtava asiantuntija Ari Enroth, ProAgria Keskusten Liitto

Aikaisemmat Neuvo 2020 -osiot:

Johtava asiantuntija Sari Peltonen, ProAgria Keskusten Liitto

 

Jaa

Artikkelit

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.