ProMatkailu

Maaseutumatkailua harjoittaa Etelä-Savossa yli 300 maatilaa ja muuta pienyritystä. Maaseutumatkailuyritykset hyödyntävät maaomaisuutta luonnonkauniilla rannoilla ja vanhoja rakennuksia majoitus- ja ruokailutiloina tai vuokramökkeinä. Toiminta tuo lisätuloa ja työllistää maaseudun asukkaita. Myös matkailun vaatimat investoinnit työllistävät. Välillisesti maaseutumatkailu tuo tuloa myös alueen muulle elinkeinoelämälle.
 
ProAgria Etelä-Savon ProMatkailu -hankkeessa selvitettiin, arvioitiin ja yhteen sovitettiin yleisiä matkailutoimialan toimintaedellytyksiä Etelä-Savossa. Hankkeen tavoitteena oli yleisillä kehittämistoimilla antaa kehittämisimpulsseja pienten maaseutumatkailuyritysten toimintatapojen kehittämiseen, hinnoitteluun, tuotekehitykseen, myyntityöhön ja verkottumiseen. Hankkeessa ei tehty yrityskohtaista tai yritysryhmien kehittämistä.
 
 
 
ProMatkailu -hankkeen toiminta-aika oli 17.9.2010-30.11.2014. Hanketta rahoittivat Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus.
 

Yhteystiedot

 
Tarja Pajari, hankevastaava, 0400 183 064, tarja.pajari@proagria.fi
 
 

Jaa

Hanketoimijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.