Anu Ellä

Anu Ellä
Valtakunnallinen Huippuosaaja, nurmentuotanto, johtaminen, pienryhmätoiminta
ProAgria Länsi-Suomi
040 180 1260
Artturinkatu 2 A 67
20200
TURKU

Olen säilörehun laadukkaasta tuotantoketjusta ja kokemusten vaihtoon painottuvasta pienryhmätoiminnasta innostunut asiantuntija. Toimin Satakunnasta käsin eri puolella Suomea karjatilojen nurmiasioiden parissa, ohjaan pienryhmiä ja koulutan myös asiantuntijoita nurmiasioissa ja ryhmänohjaamisen taidoissa. 

Toimin valtakunnallisena huippuasiantuntijana nurmi- ja ryhmänohjausasioissa. Erityisesti nurmien havainnointi kasvustoissa kiertäen ja sitä kautta asioiden jalostaminen tilatason toimenpiteiksi on tärkeää ja mielenkiintoista. Tehokas tapa kehittää nurmitoimintaa on myös soveltaa uutta tietoa benchmarking-pienryhmissä, joiden ohjaaminen ja suunnittelu on jokapäiväistä työtäni. Nurmiryhmissä kiritämme toisiamme. Vastaan myös vuosittain järjestettävistä nurmi- ja johtamisteemaisista ulkomaan opintomatkoista.

Suunnittelen ja ohjaan nurmiryhmien lisäksi Lean-johtamisryhmiä, joissa tavoitteena on ryhmänä ja tilatason toiminnassa keskittyä tilakokonaisuudessa olennaiseen, välttää turhaa työtä ja parantaa tilalla toimivien ihmisten välistä yhteistyötä.

Työssäni pidän eniten hetkistä, jolloin oma innostus tarttuu toisiin: kollegoihin ja karjatilojen väkeen — tai toisinpäin. Uskon yhteistyön ja motivaation voimaan sekä tilatason työssä, että kouluttamistavoissa. Työ kuin työ sujuu parhaiten silloin, kun siitä on aidosti kiinnostunut. Pidän myös tärkeänä, että ennen tilatason muutostoimenpiteisiin ryhtymistä pohditaan kunnolla, mikä on tehostamistoimien tärkeysjärjestys.

Toimin Neuvo 2020 -maatilojen neuvontajärjestelmän asiantuntijana seuraavissa asioissa: ympäristö, tuotantoeläimet, kasvinsuojelu.

Artikkelit

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut