Jukka-Pekka Keronen

Teen kartoituksia nykytilanteesta maaseudun 1-50 hengen yrityksille toimialasta rippumatta (pl. maanviljely ja metsätalous). Kartoituksen perusteella toteamme yrittäjän kanssa yrityksen mahdolliset kipukohdat, joihin annan ratkaisuehdotuksia. Ulkopuolisena on usein helpompi nähdä tilanne puolueettomasti ja havaita asioita, joita yrityksessä ei ollut ajateltukaan. Yhdessä yrittäjän kanssa päätämme, miten asiassa lähdetään etenemään, ja autan pulman ratkaisemisessa esimerkiksi laatimalla suunnitelmia ja selvityksiä tai auttamalla rahoituksen järjestämisessä.

ProYritys-hanke mahdollistaa edellä mainittuja toimenpiteitä vuosina 2015-2018 veloituksetta. Lisäksi minut on hyväksytty asiantuntijaksi Neuvo 2020 -järjestelmän Maatilojen nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen -kokonaisuuteen.

Toimin tarvittaessa linkkinä yrittäjän ja rahoittajien sekä paikallisten yrityspalveluiden välillä. Jos en osaa itse auttaa, neuvon mielelläni oikean auttajan pulmasi ratkaisemiseksi.
Sinun ei tarvitse olla vielä yrittäjä. Voit kysyä minulta neuvoja yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Autan mielelläni myös yritysideasi arvioinnissa ja suunnittelussa. Älä jää ideasi tai ongelmasi kanssa yksin, jo ajatusten ääneen lausuminen voi avartaa ajatusmaailmaasi vie aina eteenpäin. Nykyisin on monipuolisesti mahdollisuuksia yrittäjämäiseen toimintaan, kysy mikä voisi sopia sinulle.
Ammattiosaamiseni liittyy vahvimmin metsä- ja puuteollisuuteen. Yrittäminen ja tuotteiden kehittäminen ovat myös hyvin tuttuja.
Toimipisteeni sijaitsee Mikkelin keskustassa, mutta toimin koko Etelä-Savon alueella.
 

Tapahtumat

Hankkeet

  • Tuemme maaseudun pienyrityksiä ja yritystoimintaa suunnittelevia henkilöitä verkostomaiseen ja kannattavaan yrittäjyyteen.

  • Onnistu omistajanvaihdoksessa ja yritystoiminnan alkutaipaleella!

  • ProYritys -hanke edistää maaseudun yrittäjien innovatiivisuutta ja johtajuuden kehittymistä

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut