Outi Kiesilä

Outi Kiesilä
Maidon- ja naudanlihantuotannon asiantuntija
ProAgria Etelä-Savo
Mikonkatu 5
50100
MIKKELI

Maito- ja lihanautatilojen ruokintaan (esim. apesuunnittelu), hoitoon ja talouteen liittyvät palvelut (esim. tulosanlayysi/ maidon tuotantokustannuslaskelma tai lihanautojen katelaskelma) kuuluvat toimenkuvaani. Kehityskeskustelu asiakkaan kanssa jäntevöittää asiakkaan tavoitteiden tukemisessa. Täydentäviin ehtoihin liittyvää tilaneuvontaa teen eläimiin ja elintarvikkeisiin liittyvistä osioista. Olen myös toiminut pienryhmäohjaajana.
Olen mukana yhteistyössä maito- ja nautatilojen ruokintaan ja tuotosseurantaan liittyvissä kysymyksissä mm.oman  maakuntamme ulkopuolisten proagrialaisten kanssa. Toimin tarvittaessa  linkkinä tiedonvälityksessä niin asiantuntijoillemme kuin asiakkaillemme ja teen yhteistyötä palvelujemme suhteen palveluryhmäpäälliköiden kanssa.

Toimin Neuvo 2020 - maatilojen neuvontajärjestelmän asiantuntijana kokonaisuuksissa Maatilojen nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen, Tuotantoeläimet sekä Luomu, tuotantoeläimet.

 

Tapahtumat

 • Etelä-Savosta Etelä-Suomeen 20.02.2020

  Lihan suoramyynti -opintomatka Etelä-Suomeen

  Benchmarkkaa alan toimijoita. Ota oppia lihan suoramyynnistä, markkinoinnista, toimintatavoista, ruhon käsittelystä ja myynnistä.

 • Webinaari/ Teams 16.11.2020

  Puhtia palkokasveista!

  Miksi kannattaa sisällyttää palkokasveja karjatilan viljelykiertoon? Syvenny aiheeseen ennen ensi vuoden viljelysuunnittelua.

 • Webinaari/Teams 19.01.2021

  Tasaista tuotantoa ja pitoisuuksia -pienryhmä

  Maitotilan keinot ja työkalut kohti tasaisempia kk-maitomääriä, korkeampia pitoisuuksia ja tasaisempaa ja parempaa kassavirtaa.

 • Webinaari/Teams 21.01.2021

  Seostreffit

  Toimivan seosrehuruokinnan kulmakivet - asiaa reseptiikasta, valmistuksesta ja ruokinnasta. Videohavaintoja eri vaiheista käytännössä.

 • Webinaari/Teams 28.01.2021

  Ruokintahetkiä

  PÖHINÄÄ PÖTSISSÄ, VÄLTÄ RUOKINTAONGELMAT KARJASSA. Mitä voit havainnoida pötsin toiminnasta/miten? Perusteita ja ongelmien ennaltaehkäisyä.

Hankkeet

Artikkelit

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

 • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
  Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
 • Tilaa palvelu
  Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut