Yrittäjäverkosto

Yrittäjäverkosto

ProAgria-ryhmä kokoaa maatalouden ja maaseudun eturivin kehittämisorganisaatiot.

ProAgria Ryhmän toiminnan tavoitteena on laaja-alainen yhteistyö maaseudun kehittämiseen liittyvissä asiantuntijapalveluissa. Tavoitteena on myös rakentaa paikallisesti, alueellisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti vahva kehittäjä ja verkottaja maaseutu- ja yritysneuvontaan. 
 
ProAgria Ryhmään kuuluvat jäseninä maatilojen ja maaseutuyritysten kilpailukykyä kehittävää tekevät suomen- ja ruotsinkieliset ProAgria keskukset, maidon laatutyötä ja maitotilojen taloudellista menestymistä varmistava Valio Alkutuotanto, eläinaineksen kehittämistä ja eläinten siemennyksiä tekevä Faba sekä maaseutuneuvonnan palvelukehityksestä vastaavat keskusorganisaatiot Svenska Lantbrukssällskapens förbund ja ProAgria Keskusten Liitto. 
 
Lisäksi ryhmään kuuluvat tiiviisti ProAgria Maatalouden Laskentakeskus Oy ja Osuuskunta ProAgria Palvelukeskus, joihin ryhmä on keskittänyt IT-toiminnot ja taloushallinnon. Ryhmällä on jäsentensä kautta lisäksi merkittäviä kumppanuuksia esimerkiksi pohjoismaiseen VikingGeneticsiin.
 

ProAgrian jäsenyhdistykset

 
ProAgrian yhdistysjäseniä ovat Faba, Hevostietokeskus, Kalatalouden keskusliitto, Luonnonmukaisen Viljelyn Liitto, Maa- ja kotitalousnaisten Keskus, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, Puutarhaliitto, Ruokatieto Yhdistys, Salaojayhdistys, Suomen Hippos, Suomen Mehiläishoitajien liitto, Suomen Siipikarjaliitto, Suomen Turkiseläinten Kasvattajien Liitto, Työtehoseura TTS. 
 

Aihe liittyy myös näihin

  • Ryhmä

    ProAgriana haluamme olla maaseutuneuvontaa uudistava toimija. Tuottaa menestyksen mahdollisuuksia asiakkaillemme.

Jaa

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.