Tule meille kesätöihin tai harjoittelijaksi!

Haluatko kesätöihin tai harjoittelemaan maatalouden ja maaseudun huippuammattilaisten joukkoon ja näkemään alaa ehdottomalta näköalapaikalta. Se onnistuu meillä. Hae meille kesätöihin monipuolisiin tehtäviin. Lupaamme sinulle mielenkiintoisen työn, jolla on merkitystä. Sydämemme sykkii suomalaiselle ruuantuotannolle. Onnistumme yhdessä!

Meille tärkeää on katkeamaton ja läpinäkyvä elintarvikeketju maatilalta kuluttajalle ja siksi tarjoamme monimuotoisia ja erinäisiä palveluja yrittäjien tulosten parantamiseen. Ydintoimintamme on jakaantunut kolmeen palveluryhmään; maito-, naudanliha- ja lammas, kasvi-, puutarha-, sika- ja siipikarja sekä yritys- ja tilipalvelut. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöillemme ja harjoittelijoillemme aitiopaikan laaja-alaiseen oppimisprosessiin maaseudun kehittämisen parissa.

ProAgria tarjoaa maatila- ja maaseutuyrittäjille kilpailukykyä ja kannattavuutta parantavia edelläkävijäpalveluja valtakunnallisesti ympäri Suomea. Tarkista avoimet kesätyöpaikat rekry-portaalissamme ja jätä hakemuksesi. 

Hakeminen

Kesän 2020 kesätyö- ja harjoittelupaikkojen haku on auki 20.11.2019-31.1.2020 välisenä aikana rekryportaalissamme proagria.fi/rekry.

Täytämme kesätyöpaikkamme nettihakemuksen meille jättäneiden kesken. Hakulomakkeessa voit esittää toiveita sinua kiinnostavista kesätöistä ja millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä.

Täyttäessäsi hakulomaketta luo käyttäjätunnukset rekrytointiportaaliimme, jotta pystyt jättämään hakemuksen. Lopullisen hakemuksen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi automaattisesti viestin hakemuksen jättämisen onnistumisesta.

Valinta

ProAgria-keskuksen esimiehet valitsevat kesätyöntekijät. He ovat suoraan yhteydessä soveltuviin hakijoihin sopiakseen tapaamisen tai haastattelun. Ilmoitamme haun tuloksesta kaikille hakijoille huhtikuun loppuun mennessä.

Hyvän kesätyön periaatteet

Kesäharjoittelijoiden palkkaus perustuu opintosuorituksiin ja aiempaan työkokemukseen. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme mielekkään työn lisäksi tasapuolisen palkkauksen, perehdytyksen työhön ja sen ohjaamisen sekä oikeudenmukaisen ja tasapuolisen kohtelun.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, johon osallistuvat työnantajat ovat sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita. 

 

Lisätietoja

Olemme laatineet tueksesi Usein kysytyt kysymykset. Lisätietoja saat rekrytointi-ilmoituksissa mainituilta yhteyshenkilöiltä. 

 

Jaa

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.