ONNELLISIA TARINOITA – Rakennusten uusi elämä

ONNELLISIA TARINOITA – Rakennusten uusi elämä

 
Onnellisia tarinoita -julkaisu esittelee vanhoja rakennuksia, jotka on kunnostettu ja otettu uuteen tuottavaan käyttöön. Mukaan on valittu monenlaisia esimerkkejä niin matkailu- ja juhlatiloista kuin liike- ja tuotantotiloistakin eri puolilta Etelä-Savoa ja Keski-Suomea.
 
Opas tarjoaa myös napakasti perustietoa rakennusperinnöstä, sen suojelusta ja kunnostamisesta. Opas neuvoo, mistä saa tietoa, asiantuntija-apua ja taloudellista tukea niin rakennuksen korjaamiseen kuin uuden yritystoiminnan käynnistämiseenkin. Uutta yritystoimintaa vanhaan rakennukseen suunnittelevalle yrittäjälle opas tarjoaa myös vinkkejä, kuinka vanhan rakennuksen tarjoamia mahdollisuuksia voi parhaiten hyödyntää yritystoiminnassa. 
 
Opas on tehty osana Kulttuuriympäristö näkyväksi KYNÄ-hanketta. Hanketta toteuttavat Etelä-Savon ja Keski-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset ja ProAgriat. Hankkeen tarkoituksena on lisätä yleistä tietoisuutta kulttuuriympäristöstä sekä innostaa maaseudun asukkaita, maanomistajia, viljelijöitä, yhdistyksiä, yrityksiä ja muita toimijoita hoitamaan kulttuuriympäristöä sekä hyödyntämään sitä yritystoiminnassaan. KYNÄ -hankkeen rahoittavat Euroopan unionin maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Etelä-Savon ja Keski-Suomen ELY-keskukset.
 
Voit lukea julkaisun täältä.
 
 

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • ProAgria Itä-Suomi -lehti

    ProAgria Itä-Suomi lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa Etelä-Savon, Kainuun, Pohjois-Karjalan, ja Pohjois-Savon ProAgrioiden julkaisemana.