Itävallan inspiraatiot -webex

Itävallan inspiraatiot -webex

21.02.2018

Lihaa Etelä-Savosta hankkeen Itävallan opintomatkan anti kirkastetaan yhteisessä webex-palaverissa

 
Lihaa Etelä-Savosta hankkeessa mukana olevat naudanlihantuottajat kävivät tammikuun puolessa välissä Itävallassa hakemassa uusia ideoita omien tilojensa toimintatapoihin ja ratkaisuihin. Monipuolisia tutustumiskohteita tarkasteltiin tuotannon, johtamisen ja yhteistyön kautta. Matkalla nähtiin myös hyviä eläimiä, ammattitaitoista eläinten käsittelyä, tuotantotilojen rakenneratkaisuja ja erittäin kuluttajamyönteistä maataloutta. Sekä paljon muuta! 
 
Kirkastetaan Itävallan opintomatkan anti kaikille asiasta kiinnostuneille Itävallan inspiraatiot webexissä 21.2. klo 13.00-14.30  
Yhteyksien testaaminen alkaa klo 12.30. Tähän tilaisuuteen voi osallistua myös paikan päällä ProAgria Etelä-Savon toimistolla.
 
Ilmoittaudu 19.2. mennessä alla olevalla sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai Mervi Ukkonen, puh. 040 728 7263, mervi.ukkonen@proagria.fi
 
Tervetuloa mukaan!
 
Opintomatka on osa Lihaa Etelä-Savosta -hankkeen koulutusohjelmaa, jota rahoittavat Euroopan maaseuturahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus. Yhteistyökumppanimme opintomatkan toteuttamisessa oli Farmimatkat. 
 
facebook.com/groups/lihaaetelasavosta
Tapahtuman ajankohta: 21.02.2018 13:00 - 14:30
Lähiosoite: Webex / ProAgria Etelä-Savon toimisto (Mikonkatu 5)
Postinumero ja -toimipaikka: Mikkeli
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut