Maatila kansainvälistyy -pienryhmä

Maatila kansainvälistyy -pienryhmä

10.01.2020

Tule treenaamaan englannin kieltä! Harjaannu esittelemään yritystäsi ja ammattiasi englanniksi

 

Tämä on tilaisuus juuri sinulle, jos haaveenasi on kerrata ja sujuvoittaa englannin suullista kielitaitoasi, jotta pystyt esittelemään itsesi, ammattisi ja yrityksesi sekä osallistumaan alan keskusteluun esimerkiksi opintomatkoilla tai seminaareissa. Toisaalta voit tarvita englantia suomea huonosti tai ei lainkaan puhuvien työntekijöiden kanssa toimimiseen.

Ohjelmassa on 6 kielikylpypäivää, joista ensimmäiset  10.1. ja 17.1. 2020 ja seuraavatkin alkuvuodesta. Tapaamisissa puhutaan englantia, jokainen omalla aksentillaan, kouluttajana mm. Anna Okkonen Farmimatkoista.
Alussa saattaa tehdä mieli olla vain kuuntelevana osapuolena, mutta se on ihan ok. Takuulla kurssin lopussa ruoste on jo karissut ja kielenkannat irronneet.
 
Tule siis treenaamaan englannin maataloussanastoa ja keskustelua saman henkiseen porukkaan.  Yritämme keksiä kivan paikan, joten jääköön koulutuspaikka vielä toistaiseksi auki. Katsotaan sitä myös ilmoittautuneiden mukaan.
You are most welcome!
See you soon!
 
 
Järj. Maili-hanke, www.proagria.fi/maitoajalihaa
 
Tapahtuman ajankohta: 10.01.2020 10:00
Postinumero ja -toimipaikka: Etelä-Savo
Hinta: 300 €/tila + alv 24 *%
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa
    Maksa verkossa, suorita sähköisesti ja hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut