Mainio maitotila

Mainio maitotila

30.10.2020

ESR -rahoitteiseen hankkeeseen vv. 2020-2023 haetaan osallistujia. Ilmoita kiinostuksesi tulla mukaan 30.10 mennessä.

Mainio maitotila

ProAgria Itä-Suomi ja ProAgria Etelä-Savo  ovat hakeneet ESR- rahoitteista Mainio Maitotila- hanketta. Yhteistyökumppaneina hankkeessa ovat Osuuskunta Maitosuomi ja Osuuskunta Tuottajan Maito, jotka ovat mukana myös rahoittamassa hanketta. Mukana olevien osuuskuntien tavoitteena on vuoteen 2035, että kaikkien maidontuottajien tuottama maito on hiilineutraalia.

Hankkeessa on tavoitteena maidontuotantotilojen tuottavuuden ja ilmastotehokkuuden parantaminen erilaisilla toimenpiteillä, joissa viljelijöillä on aktiivinen rooli. Hankkeen aikana on tavoitteena, että n. 300:lla tilalla on käytössään toteutettava hiiliviljelysuunnitelma. Hiiliviljelysuunnitelmia työstetään pienryhmissä, seminaareissa ja koulutuksissa.

Maidontuotantotilojen kannattavuus on myös hankkeen keskeisenä teemana. Pienryhmän tapaamisten aiheita kannattavuus teemassa ovat managementin kehittäminen, lypsylehmien kestävyyden ja maidontuotannon kannattavuuden parantaminen. Maidontuotannon kannattavuuteen liittyy myös kuluttajien tarpeet ja toiveet hiilineutraalista tuotteesta ja tällä hankkeelle halutaan olla mukana luomassa maidolle parempaa menekkiä ja luoda edellytyksiä maidontuotannon jatkumiselle Itä-Suomessa ja Kainuussa.  Hanketta toteutetaan elokuusta 2020 aina loppukesälle 2023.

Tilakohtainen hankkeeseen osallistuminen maksaa n. 100€/tila ja se sisältää kaikki hankkeen toimenpiteet.

Hanke toteutuu mikäli kohderyhmänä olevilta asiakkailta saadaan ilmoitus halukkuudesta osallistua hankkeen toimenpiteisiin.

Ilmoita halukkuudestasi osallistua hankkeeseen alla olevalla lomakkeella.

Lisätiedot: Marja Pulkkinen p. 040 301 2038 tai sähköpostilla marja.pulkkinen@proagria.fi

 

Tapahtuman ajankohta: 30.10.2020 12:15
Hinta: Osallistumismaksu 100 e/tila
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut