ProAgria Maitovalmennus 2021

ProAgria Maitovalmennus 2021

20.10.2021 - 21.10.2021

Kaksi päivää huipputietoa, näköaloja ja verkoston voimaa - tavataan Tampereella!

Luvassa on vahvaa ammattiasiaa maidontuotannon tulevaisuudesta, maitoyrityksen taloudesta, valkuaisomavaraisuudesta, kestävästä ja tuottoisasta karjasta sekä eläinterveydestä. Puhujina ovat asiantuntijat, tieteen tekijät ja maitotilayrittäjät.

ALUSTAVA OHJELMA:

 

Keskiviikko 20.10.

9.30 Kahvia tarjolla
9.55 Tervetuloa, Harri Mäkivuokko, ProAgria Keskusten Liitto

Sessio 1: Katse tulevaan

10.00 Tulevaisuus on jotain aivan muuta kuin luulet. Raha, rakkaus vai tieto ja teknologia ajureina? arvostettu tieteentekijä Esko Valtaoja
11.00 Tauko
11.15 Yrittäjän hyvinvointi – resursseista tärkein, psykologi, psykoterapeutti Pirjo Latvanen
11.45 Keskustelu
12-13.30 Lounas ja minimessut

Sessio 2: Taloudellisesti kestävä tuotanto

13.30 Talous- ja kannattavuuskäsitteistöä – mitä eri tunnusluvut kertovat maitotilayrityksen taloudellisesta asemasta? professori Timo Sipiläinen, Helsingin yliopisto
14.00 Keskustelua ja kokemuksia
14.15 Case: Näin johdan tilani taloutta, maitotilayrittäjä Antti Heinonen, Hämeenlinna
14.45 Keskustelua ja kokemuksia
15.00 Kahvi ja minimessut

Sessio 3: Valkuaisomavaraisuuden parantaminen – puhetta vai tekoja

15.30 Erilaiset keinot ja ruokintastrategiat valkuaisomavaraisuuden kasvattamiseksi, professori Aila Vanhatalo, Helsingin yliopisto
16.00 Keskustelua ja kokemuksia kentältä
16.15 Palkoviljat osana viljelykiertoa, huippuosaaja Jarkko Storberg, ProAgria Länsi-Suomi
16.45 Keskustelua ja kokemuksia
17.00 Päätös ja yhteinen verkostoitumistilaisuus minimessujen yhteydessä klo 18.30 saakka.
 

Torstai 21.10. Kestävää kannattavuutta

Kahvia tarjolla ei-yöpyjille

8.30 Tervetuloa!
8.35 Maitomarkkinakatsaus, erityisasiantuntija Heikki Ojala, ProAgria Keski-Pohjanmaa
9.05 Miten navetasta paras tuotto? maitotilayrittäjä Veikko Jokitalo, Sievi
9.35 Keskustelua
9.50 Tauko ja minimessut
10.15 Miten suomalainen lypsykarjayrittäjä hyötyy eurooppalaisesta jalostusyhteistyöstä? Lypsykarjayrittäjä Anna Lappalainen, Siilinjärvi 
10.45 Keskustelu
11.00-12.15 Lounas ja minimessut

Sessio  Eläinterveydestä kilpailukykyä koko ketjuun

12.15 Nasevasti epidemiaa vastaan, ELL Ina Toppari, ETT
12.45 Lypsykarjan terveyden kadotetut eurot, tuotepäällikkö Anna Oksa-Pulliainen, Faba
13.15 Keskustelu ja tauko

Sessio Voimavasikat vasikkaketjun kilpailukyvyn varmistajana

13.45 Lihamarkkinakatsaus ja tulevaisuuden markkinanäkymät, johtaja Sinikka Hassinen, A-Tuottajat     
14.15 Vahvalla osaamisella Voimavasikoita, asiantuntijat Jenni Kivinen ja Emmi-Leena Viitanen, ProAgria Etelä-Suomi ja ProAgria Etelä-Pohjanmaa
14.45 Keskustelu
15.00 Kahvi ja hyvää kotimatkaa!

Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin. COVID-19 -tilanteesta johtuen osa esityksistä vahvistetaan myöhemmin.

Ilmoittautumiset 5.10. mennessä täällä.

(Huonevaraukset hotellin majoituskiintiöstä 4.10. mennessä)

TERVETULOA!

 

 

 

 

 

Tapahtuman ajankohta: 20.10.2021 09:30 - 21.10.2021 15:00
Lähiosoite: Solo Sokos Hotel Torni Tampere, Ratapihankatu 43
Postinumero ja -toimipaikka: 33100 Tampere
Hinta: Seminaarin hinta 318 euroa / 2 päivää ja 179 euroa / 1 päivä+ alv 24 %. Maitotilayrittäjille myönnämme 50/25 euron alennuksen.

Jaa

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut