Etelä-Savo

Meistä lyhyesti

Meistä lyhyesti

Meistä lyhyesti
Olemme jäsentemme hallinnoima organisaatio, jossa työskentelee noin neljäkymmentä eri alojen asiantuntijaa. Palvelujemme avulla maatalous- ja maaseudun yritykset kehittävät kilpailukykyään, kannattavuuttaan ja toimintaedellytyksiään. Ydinosaamistamme on yritysten päivittäiseen toimintaan, talouteen ja johtamiseen liittyvät asiantuntijapalvelut. 
 
Vahvuutemme on asiakasyritystemme liiketoimintakokonaisuuden ymmärtäminen. Asiantuntijamme hallitsevat yritystoiminnan eri osa-alueet ja niiden liittymisen kokonaisuuteen. Tiimimäisen työskentelytavan ja digitaalisten liittymäpintojen kautta asiakas saa meiltä ratkaisut, jotka huomioivat yrityskokonaisuuden.
 
ProAgria Etelä-Savon varsinaisia jäseniä ovat kuntakohtaiset maaseutuseurat, joiden jäseniä ovat puolestaan maa- ja kotitalousseurat, maamiesseurat ja kyläseurat. Jäseneksi voi hakeutua myös suoraan, mikäli ei ole jäsen paikallisseurassa. Maatilalta- tai maaseutuyrityksestä voivat sekä yrittäjä että perheenjäsenet liittyä asiakasjäseniksi. Jäsenyys tuo vaikuttamismahdollisuuksia ProAgrian palvelujen kehittämiseen. Aktiivinen omaa yritystoimintaansa kehittävä yrittäjä saa yrittäjäjäsenyydestä myös rahanarvoisia etuja. 
 
ProAgria Etelä-Savon ja Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisten jäsenyhdistyksiä toimii 15 kunnan alueella: Enonkoski, Heinävesi, Hirvensalmi, Joroinen, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna, Sulkava ja Varkaus (entinen Kangaslammin kunta).